Nexus CS:GO Qualifier #2

Nexus CS:GO Qualifier #2

-
Por NEXUS E-SPORT
Online, Skopje
Descripción
Sin descripción.
Zona horaria
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Premio
Четири најдобри тима од лигата ќе се борат за награден фонд од 1500 евра

Ќе се одржат два квалификациони трунири, од нив 8 екипи ќе влезат на лигата.
Од лигата четирите најдобри тимови ќе се борат за наградите прикажани подолу.

1st 1,000
2nd 300
3rd 200