eFirst League 2024 – Славия

eFirst League 2024 – Квалификации Славия

Playstation 5
By Bulgarian Football Union
Online
Description
eFirst League 2024 е официалното българско онлайн първенство по футбол.

За определянето на участниците в родното първенство, които ще се съревновават за включване в EA SPORTS FC 24 GLOBAL SERIES, е планирано провеждането на 16 квалификационни турнира. Всяко от състезанията ще излъчи по един представител за всеки от отборите играещи в професионалната Първа лига. 16-те най-добри играчи и отборите, които представляват, ще се класират за големия финал на еFirst League, където всеки от тях ще се бори за част от наградния фонд от 3000 $ и две места в европейските плейофни баражи на EA SPORTS FC 24 GLOBAL SERIES.

Формат на срещите: 1 на 1
Платформа: PlayStation™ 5
Игрален режим: FUT (FIFA Ultimate Team)
Максимален брой участници: 64
Схема: Директна елиминация

Всички квалификационни турнири ще се проведат в режим FUT (FIFA Ultimate Team). Схемата ще бъде с директна елиминация, а срещите – във формат Best of 2. Победител е играчът с по-добър общ резултат от двете срещи. При равенство се прави трети мач с включени продължения и дузпи и се играе едно полувреме, като важи правилото за "сребърен гол". При ново равенство се играе и второто полувреме, като вече важи правилото за "златен гол". При ново равенство се играят продължения и дузпи. Победителят от даден двубой се класира за следващия кръг, а загубилият отпада.
Timezone
Europe/Sofia (UTC+03:00)
Contact
Join Discord
Prize
Победителят в турнира ще получи правото да участва на финалния турнир eFirst League 2024 - FINAL от името на отбора, чиято квалификация е спечелил.


16-те най-добри играчи и отборите, които представляват, ще се класират за големия финал на еFirst League, където всеки от тях ще се бори за част от наградния фонд от 3000 $ и две места в европейските плейофни баражи на EA SPORTS FC 24 GLOBAL SERIES.