PUBG Mobile Day 2

PUBG Mobile Day 2

Description
Red Bull M.E.O. rikthehet përsëri edhe këtë vit për herë të tretë në Shqipëri duke iu dhënë mundësinë lojtarëve të PUBG Mobile të jenë pjesë e këtij Tournament.

Si të regjistroheni?

Pasi të zgjidhni se në cilën prej datave doni që të merrni pjesë, ju do të shkoni në website e regjistrimit. Klikoni butonin Log in i cili ndodhet djathtas sipër dhe regjistroni ose hyni në platformë.

Më pas klikoni butonin e Register to the tournament dhe plotësoni të dhënat që iu kërkohen. Ju mund të regjistroni një minimum prej 4 lojtarësh dhe një maksimum prej 5 lojtarësh. Pasi të keni plotësuar regjistrimin, sigurohuni që të na bashkoheni në Discord dhe të na komunikoni në mënyrë që të konfirmohet regjistrimi juaj.

Për çdo pyetje ose paqartësi që mund të keni, mos nguroni të na komunikoni në Discord ose në rrjetet tona sociale.

Mësoni më shumë: https://gameon.al/redbull-meo/
Timezone
Europe/Warsaw (UTC+02:00)
Contact
Join Discord
Prize
No prize information.