Национален отбор 2023 г.

Квалификации за националния отбор на България по FIFA 23

Playstation 5
-
By Bulgarian Football Union
Online
Description
Всички квалификационни турнири ще се проведат в режим FUT (FIFA Ultimate Team) със стандартните настройки във FUT режима. Схемата ще бъде с групова фаза, а срещите – във формат всеки срещу всеки. Ще се играе по един мач в груповата фаза. Ще има 2 групи и най-добрите 4 отбора от всяка група ще продължат напред.
Във втория ден схемата ще бъде с двойна елиминация (winner/loser bracket), а срещите – във формат Best of 2. При равенство се прави трети мач с включени продължения и дузпи и се играе едно полувреме, като важи правилото за „сребърен гол“. При ново равенство се играе и второто полувреме, като вече важи правилото за „златен гол“. При ново равенство се играят продължения и дузпи. Победителят от даден двубой се класира за следващия кръг, а загубилият отпада.

По време на турнирa няма ограничения относно максимален и минимален overall рейтинг, както и използването на Loan и Icon играчи.

Възможни са промени по разрешенията и ограниченията за използваните играчи във FUT отборите по време на финалния турнир. Всички промени, ако има такива, ще бъдат предварително съобщени.
Timezone
Europe/Sofia (UTC+02:00)
Contact
Join Discord
Prize
Най-добрите 4-ма ще влезнат в официалния национален отбор на България по FIFA 23.