Kanaliiga - Dota2 season #4

By Kanaliiga
Online
-
Rules
Säännöistä yleisesti:

Osallistua voivat kaikki Suomessa toimivat yritykset riippumatta toimialasta tai yrityksen koosta. Joukkueeksi turnaukseen voi osallistua kaksi eri yritystä, minkä henkilökunnasta luodaan turnauksen joukkue. Joukkueen nimeksi tulee yhdistelmä: YritysA / YritysB.

1. Turnausmuoto 5 vs. 5 Captains mode: Round Robin Groups (Best of 2), Playoffs (Best of 3), Grand final (Best of 5).

2. Joukkueiden kapteenit sopivat yhdessä kumpi joukkueista luo turnaus aulan ja nimeää sen: "Kanaliiga + Joukkueiden yritykset". Laittakaa aulaan salasana, jotta aulaan ei pääse muita pelaajia. Ilmoittakaa salasana toisen joukkueen kapteenille. Valitkaa serveriksi Stockholm.

Jos pelinne striimataan twitchiin, aulan luo striimin casteri. Striimaus mahdollisuudesta kysytään erikseen pelaajilta kun peli päivä on saatu sovittua.)

3. Puolen / picki järjestys:
1. matsi - Ennen matsia coinflip. Sen voittaja saa valita, että ottaako firstpick/secondpick tai radiant/dire. Coinflipin hävinnyt päättää jäljelle jääneen valinnan, että ottaako firstpick/secondpick tai radiant/dire. Esimerkki: Joukkue 1 voittaa coinflipin ja valitsee secondpick:n. Joukkue 2:lle tulee automaattisesti firstpick mutta saavat päättää dire vai radiant.
2. matsi - Toisessa matsissa se kumpi hävisi ekan matsin coinflipin, saa päättää ekana
3. matsi - Kolmannessa matsissa heitetään kolikko uudelleen ja samat säännöt kuin kohdassa 1.

4. Pelien "pausen" määrä rajaton, mutta jos joukkue joutuu käyttämään pausen, täytyy chatin kautta kertoa toiselle joukkueelle syy pelin taukoon.

5. Peleissä on salittu toistenne henkinen manipulointi chat:n keskustelujen kautta tai pelin chat wheelin kautta. Mutta epäasiallinen käytös (haukkuminen) ei ole salittua. Jos koette asiatonta käytöstä turnauksen aikana, ilmoittakaa siitä turnauksen järjestäjälle. (Pidetään hyvää ilmapiiriä yllä ja kannustetaan toisiamme kehittymään pelissä paremmiksi.)

6. Kun ottelu päättyy, järjestäjä tarvitsee toornament alustaan otteluiden tulokset: a.) kumpi joukkue voitti b.) mikä oli pelin bannit ja pick:t. (Hyvä käytäntö ottaa screenshot pelistä ja kuva privaviestinä otteluiden jälkeen turnauksen järjestäjälle tai dota2-kapteenit kanavalle discrodissa.)

7. Koutsien käyttö pelien aikana kielletty.

8. Jos haluatte että pelinne striimataan Twitch - KanaliigaTV kanavalle, kysykää mahdollisuudesta @Mazaaaaaa tai @Shaedar ylläpitäjiltä. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman moni peli striimattua.

9. Tavoitteena pelata 1 turnaus matsi / viikko. Seuraavia pelejä voi alkaa sopimaan heti kun kaikki ovat saaneet kyseisen turnauskierroksen pelit pelattua. Poikkeuksena Round Robin lohkovaiheet voi pelata nopeammalla aikataululla.

10. Joukkueiden kokoonpanoa ei voi vaihtaa kesken turnauksen. Varapelaajia per/joukkue voi olla max.2.

Jos sääntöihin herää lisäkysymyksiä, niitä voi esittää suoraan kanaliigan discord #dota2-kapteenit tai #dota2 kanavalle.

Turnauksen pääjärjestäjä: Mazaaaaaa (Kanaliiga ylläpito)