Virtuaalirama 2020 CS:GO

Virtuaalirama 2020 CS:GO

By Vectorama
Online
-
Description
Joukkueita: 64
Formaatti:
- 32 joukkueen Swiss-lohkovaihe (BO1)
- 16 joukkueen single elimination -pudotuspelit (BO3)
Säännöt: SEUL CS:GO -pelisäännöt muutoksin
Palkintopotti: 1450 EUR

Turnaus on maksuton ja ilmoittautuminen on nyt auki kaikille!

Semifinaaleista ja finaalista streamin tuottaa Myst1s (https://twitch.tv/myst1s)

Mikä ihmeen Swiss?
Swiss-järjestelmässä kunkin kierroksen otteluparit muodostuvat joukkueista, joilla on saman verran voittoja ja häviöitä. Ensimmäisellä kierroksella otteluparit arvotaan. Kierroksia pelataan kokonaisuudessaan viisi. Kolme ottelua voittamalla joukkue varmistaa paikkansa lauantain ja sunnuntain aikana pelattaviin pudotuspeleihin. Pudotuspelien ennakkosijoitukset (seeding) määrittyvät Swiss-lohkovaiheen tulosten perusteella. Toisin sanoen pudotuspeleissä lohkovaiheen paras joukkue kohtaa lohkovaiheen heikoimman joukkueen, toiseksi paras kohtaa toiseksi heikoimman jne. Alkusarja on siis syytä pelata loppuun asti jatkoturnauksen hyvien ennakkosijoitusten toivossa – tai vähintäänkin ihan vain CS-turnauksessa pelaamisen ilosta!

Yhteydenpito & lisätietoja

Vectoraman Discord-serveri: https://discord.gg/vectorama
Kanavat:
#virtuaalirama-csgo (kapteeneille)
#game-info (Gamecrewin yleinen infokanava)

Head Admin
Anssi "hofnarr" Jaatinen
Discord: hofnarr#9836
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+03:00)
Contact
Join Discord
Prize
1. 500 EUR
2. 250 EUR
3.-4. 150 EUR
5.-8. 100 EUR

Rahapalkinnot voidaan maksaa vain suomalaisille pankkitileille. Palkinnot ovat veronalaista tuloa ja ilmoitamme niistä tulorekisteriin. Yli 100 euron arvoisten palkintojen maksua varten tarvitsemme yksityishenkilöiltä henkilötiedot (mm. nimi, hetu).
Rules
https://seul.fi/e-urheilu/pelisaannot/turnaussaannot-csgo/
SEUL ry:n CS:GO -turnaussäännöt, seuraavin muutoksin:

Seuraava kappale korvaa SEUL:n CS:GO -turnaussääntöjen kohdan 1.13

1.13: Kapteenin velvollisuudet
1.13.1: Joukkueen kapteenin on ilmoitettava Discord-tunnuksensa joukkueen ilmoittautumisen yhteydessä ja liityttävä Vectoraman Discord-serverille. Kapteenin tulee olla tavoitettavissa Discordissa turnausadminien sekä muiden joukkueiden kapteenien toimesta koko turnauksen ajan.
1.13.2: Joukkueen kapteeni on vastuussa johtamansa joukkueen tietojen oikeellisuudesta (mm. joukkueen nimi, pelaajien steam-profiilit, mahdolliset vac-bannit, yhteystiedot) sekä asianmukaisesta tiedottamisesta turnauksen aikana.
1.13.3: Otteluparin ylemmän joukkueen kapteeni on vastuussa turnauksen karttavetosta, ottelupalvelimen hankkimisesta ja sen tietojen toimituksesta vastustajajoukkueelle.
1.13.4: Otteluparin vastuukapteenin on suoritettava karttaveto ja pyydettävä pelipalvelin 15 minuutin kuluessa otteluparin joukkueiden selviämisestä. Vastuukapteenin on ilmoitettava turnauksen admineille aikarajan sisällä, mikäli vastustaja ei vastaa, hidastelee tai karttaveton tekeminen viivästyy muusta syystä. Aikarajasta lipsuminen ilman perusteltua syytä voidaan katsoa kartta- tai otteluhäviöksi vastuukapteenin joukkueelle.
1.13.5: Vastuukapteenin on viipymättä ilmoitettava turnausjärjestäjän toimittamat pelipalvelimen tiedot vastustajajoukkueen kapteenille.
1.13.6: Joukkueella on palvelimen tiedot saatuaan 10 minuuttia aikaa liittyä palvelimelle ja aloittaa peli. Mikäli koko joukkue ei ole palvelimella ja valmiina 10 minuutin kuluessa palvelimen tietojen saamisesta, voidaan joukkueelle tuomita kartta- tai otteluhäviö.

Seuraava kappale korvaa kohdan 4.6

4.6: Jos palvelimen tai verkon aiheuttama tekninen vika vaikuttaa vähintään kolmeen pelaajaan, peli voidaan keskeyttää toistaiseksi ja aloittaa mahdollisuuksien mukaan tilanteesta ennen teknisiä ongelmia (round backup) tai kokonaan alusta SEUL:n CS:GO -turnaussääntöjen kohdan 4.6 mukaisesti.

Muutos kohtaan 6.4.2:

Protestoivalla joukkueella on 10 minuuttia aikaa tutkia demoja.

Ottelut pelataan Vectoraman tarjoamilla palvelimilla. Palvelimilla on käytössä eBot. Lisätiedot serverien pyytämisestä ja pelien sopimisesta kerrotaan Vectoraman Discord-serverin kapteeneille tarkoitetulla kanavalla #virtuaalirama-csgo.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.