CS:GO Quarantine Online 2020

CS:GO Quarantine Online 2020

By МЕСА – Македонска еспорт асоцијација
Online, #СедиДома
-
Description
❗❗❗ ПОВИК ДО СИТЕ ГЕЈМЕРИ ❗❗❗

Македонската еспорт асоцијација МЕСА ги повикува сите играчи, обожаватели како и останати кои сакаат да ги покажат своите Counter-Strike: Global Offensive способности да се пријават и покажат кој тим доминира на државно ниво.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
No prize information.