Kanaliiga Dota 2 - Season 8

-
Von Kanaliiga
Online
Regeln
Säännöistä yleisesti:

Osallistua voivat kaikki Suomessa toimivat yritykset riippumatta toimialasta tai yrityksen koosta. Joukkueeksi turnaukseen voi osallistua kaksi eri yritystä, minkä henkilökunnasta luodaan turnauksen joukkue. Joukkueen nimeksi tulee yhdistelmä: YritysA / YritysB. Yhdistelmäjoukkuetta EI saa luoda, jos omasta yrityksestä löytyy jo 5 pelaajaa. Eli 5+X ei ole sallittu kombinaatio.

1. Turnausmuoto 5 vs. 5 Captains mode: Round Robin Groups (Best of 2), Playoffs (Best of 3), Grand final (Best of 3).

2. Joukkueiden kapteenit sopivat yhdessä kumpi joukkueista luo turnaus aulan ja nimeää sen: "Kanaliiga Joukkue 1 vs. Joukkue 2". Laittakaa aulaan salasana, jotta aulaan ei pääse muita pelaajia. Ilmoittakaa salasana toisen joukkueen kapteenille. Valitkaa serveriksi Stockholm.

Jos pelinne striimataan twitchiin, aulan luo striimin casteri. Striimaus mahdollisuudesta kysytään erikseen pelaajilta kun peli päivä on saatu sovittua.)

3. Puolen / picki järjestys:
1. matsi - Ennen matsia coinflip. Jos luotte lobbyn, käyttäkää lobbyn asetuksista automaattista kolikonheittoa (automatic coin toss). Sen voittaja saa valita, että ottaako firstpick/secondpick tai radiant/dire. Coinflipin hävinnyt päättää jäljelle jääneen valinnan, että ottaako firstpick/secondpick tai radiant/dire. Esimerkki: Joukkue 1 voittaa coinflipin ja valitsee secondpick:n. Joukkue 2:lle tulee automaattisesti firstpick mutta saavat päättää dire vai radiant.
2. matsi - Toisessa matsissa se kumpi hävisi ekan matsin coinflipin, saa päättää ekana. (Automaattisen coin flipin pitäisi huomioida tämä)
3. matsi - Kolmannessa matsissa heitetään kolikko uudelleen ja samat säännöt kuin kohdassa 1.

4. Pelien "pausen" määrä rajaton, mutta jos joukkue joutuu käyttämään pausen, täytyy chatin kautta kertoa toiselle joukkueelle syy pelin taukoon.

5. Peleissä on salittu toistenne henkinen manipulointi chat:n keskustelujen kautta tai pelin chat wheelin kautta. Mutta epäasiallinen käytös (haukkuminen) ei ole salittua. Jos koette asiatonta käytöstä turnauksen aikana, ilmoittakaa siitä turnauksen järjestäjälle. (Pidetään hyvää ilmapiiriä yllä ja kannustetaan toisiamme kehittymään pelissä paremmiksi.)

6. Mikäli ottelulla ei ole selostajaa, ottakaa pelin päätyttyä screenshot tuloksesta ja laittakaa se privaviestinä ottelun jälkeen toiselle turnauksen järjestäjistä.

7. Koutsien käyttö pelien aikana kielletty.

8. Jos haluatte että pelinne striimataan ja castataan kysykää mahdollisuudesta "dota2-lfc" kanavalta.

9. Pelataan 1 matsi/joukkue/viikko. Määrätty peli tulee olla pelattuna kyseisen viikon aikana. Mikäli pelille ei saada sovittua aikaa viikon aikana, peli pelataan sunnuntaina klo 21:00. Jos sunnuntaina klo 21:00 jomman kumman joukkueen pelaajat eivät pääse paikalle, peli katsotaan luovutusvoittona toiselle joukkueelle. Jos kumpikaan joukkue ei pääse paikalle, matsi hylätään. Pelejä voi pelata etukäteen, mutta ei jälkikäteen.

10. Jos peli on sovittu päivälle ja kellonajalle X ja molemmat tiimit ovat tämän hyväksyneet, mutta aika ei sovikkaan toiselle joukkueista, tulee matsia yrittää sopia muulle päivälle. Jos tämä ei onnistu, tulee joukkueelle joka ei pääse sovittuun aikaan paikalle luovutushäviö. Eli matsi ei automaattisesti siirry pelattavaksi sunnuntaille tässä tapauksessa enää.

11. Joukkueiden kokoonpanoa ei voi vaihtaa kesken turnauksen. Varapelaajia per/joukkue voi olla maksimissaan 2 kappaletta.

Jos sääntöihin herää lisäkysymyksiä, niitä voi esittää suoraan kanaliigan discord #dota2-captains tai #dota2 kanavalle.

Turnauksen pääjärjestäjät: Shaedar & Muffa