 Der spilles 4 minutter pr. halvleg
 Der spilles på normal hastighed og med kameravinkel ”Tele”. Skader er slået fra
 Der kan deltage 64 spillere i turneringen.
 Den første kamp spilles best af 1 kamp.
 Der spilles best af 3 kampe i ottendelsfinalen, kvartfinalen, semifinalen og finalen.
 Det er IKKE tilladt at vælge målmanden i åbent spil.
 Ved pointlighed gælder følgende rækkefølge: Måldifference, antal scorede mål, indbyrdes opgør, lodtrækning.
 I slutspil spilles der “klassisk” forlænget spilletid ved uafgjort, og herefter evt. straffe konkurrence.
 Der er frit holdvalg, og der må skiftes undervejs i turneringen. Alle hold på nær Classic XI hold må vælges.
 Hvis en controller er defekt, pauser spilleren kampen og orienterer en dommer. Anvender en spiller en defekt controller er resultatet gyldigt.
 Unødvendige pauser eller forsinkelser er ikke tilladte.
 Voldsomme tilfælde af nøl på egen banehalvdel er ikke tilladt. Ved problemer tilkaldes en dommer som kan vurdere situationen.
 Enhver handling der har til formål at forstyrre modstanderens billede af kampen eller mulighed for at vælge kontrollerede spillere er forbudt.
 Alle resultater SKAL angives til dommerbord med det samme!
 Det er den vindende spiller der har ansvaret for at komme med resultatet – ved uafgjort resultat aftaler spillerne indbyrdes hvem der gør det. Er der ikke angivet resultat senest 5 minutter efter endt kamp, vil resultatet som udgangspunkt blive sat til 0-0.
 Ved hærværk og voldsom opførsel overfor udstyr, vil der blive stillet krav om erstatning fra den pågældende spiller.
 Alle deltagende skal være tilstede i butikken ved turneringens start, er man ikke det, vil det medføre at vedkommende bliver taberdømt.