Playstation 4

GplayTV Gaming Hardware WKND Plovdiv Street Fighter V

Organizator: GplayTV
Zasady
Кой ден ще е турнира?: Събота 05.09.2020
Записване: САМО ONLINE в Toornament
Условие за записване: Телефон, Никнейм, Две имена, Twitch акаунт
Линк за записване:
Максимален брой играчи: 64 (RO64)

Потвърждаване на участие на място (чекиране) – от 13:00 до 14:00
Last minute записване – от 14:00 до 14:30
Кога се играе? – от 15:00 до 19:00

Нямате право да се записвате на повече от 1 турнир на ден

Платформа: PlayStation 4
Максимален брой участници: 32
Формат: 1v1 RO32 бракет с директна елиминация - BO3 мачове до четвърт финал (RO8)
Забранени герои: Няма
Мога ли да си направя настройките: Да
Мога ли да донеса Arcade Stick: *Във връзка с допълнителни мерки на безопасност НЕ СЕ позволява да се носят собствени джойстици и fighting стикове. След всяко изиграване предоставените от нас джойстици ще бъдат почиствани и дезинфекцирани от админите.

Кой е P1 и P2? : Сами се разбирате, или администраторите решават

Всички игри до осмина-финал се играят BO3 - първият играч, който направи две победи продължава напред (т.е. резултат 2-0 или 2-1)
Четвърт финал, полуфинал и финал се играят BO5 - първият играч, който направи три победи продължава напред (т.е. резултат 3-0, 3-1, или 3-2)

*Online записванията в сайта на toornament ще бъдат пуснати на 26.08.2020 г по време на предаването на GplayTV
*Всеки посетител има право да участва в един турнир на ден и няма да право да участва във втори такъв ако е завършил в топ 3

Условия за игра
Със записване за турнир, организиран от GplayTV, вие се съгласявате с всички правила и норми, налагани за съответния турнир. Също така се съгласявате с всяко решение взето от администраторите преди, по време и след даден мач, както и с промяна на правилата по време на турнира (при необходимост). Съблюдаването за спазване и прилагане на правилата е отговорност на администраторите на турнира.

Всички играчи ще бъдат помолени да спазват адекватно ниво на уважение и приятелско отношение към останалите участници и администраторите. Неспортсменско поведение и неуважение към играчи и администратори няма да бъде толерирано и ще доведе до загуба на игри или до директна дисквалификация от турнира.
Играчите са задължени да следват инструкциите на администраторите на турнира.

Администраторите на GplayTV ще уведомят играчите за начален час на турнира, както и за начален час на всеки един кръг/следващ мач от надпреварата. Имайте предвид, че всеки кръг може да има изменение в зависимост от продължителността на игрите.