eEuro 2020 - Kosovo Qualifiers

Playstation 4
-
Por Federata e Futbollit te Kosoves & XPortal
Prishtina
Reglas
MOSHA PER PJESMARRJE NE TURNIR: 16+


Formati: 1vs1
Tipi: Bracket me eliminim direkt
Detajet e ndeshjes:
Një ndeshje (Best of one)
Gjysmë finalet dhe Finalja (Best of three)
Niveli: Super Star
Koha e ndeshjes: 10 Minuta
Numri i zëvendësimeve: 3 (+1 në Kohën e shtuar)
Shpejtësia e lojës: Normale
Kontrolli: Të gjitha
Ekipi: Ekipi Nacional
Statistikat e balancuara: Off
Niveli maksimal: 85