MESA CR Gaming Weekend

MESA CR Gaming Weekend

By МЕСА – Македонска еспорт асоцијација
Online, #СедиДома
-
Description
❗❗❗ ПОВИК ДО СИТЕ МОБИЛНИ ГЕЈМЕРИ ❗❗❗

Македонската еспорт асоцијација МЕСА ги повикува сите играчи, обожаватели како и останати кои сакаат да ги покажат своите Clash Royale способности да се пријават и покажат кој доминира на државно ниво.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
🏆Прво место - Marvo Scorpion GP-001 Earphone

🥈Второ место - Tenda Wireless N Range Extender 300Mbps

🥉Трето место - Power Bank Natec Extreme Trevi 5000mAh Dual USB + Type-C