MESA Dota 2 1v1 Gaming Weekend

MESA Dota 2 1v1 Gaming Weekend

By МЕСА – Македонска еспорт асоцијација
Online, #СедиДома
-
Description
❗❗❗ ПОВИК ДО СИТЕ ГЕЈМЕРИ ❗❗❗

Македонската еспорт асоцијација МЕСА ги повикува сите DOTA 2 играчи кои сакаат да ги покажат своите способности да се пријават и покажат кој играч доминира на државно ниво.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
🏆Прво место – LOGITECH G305 (Wireless mouse)

🥈Второ место – Aula Hyperion Mechanical RGB, BLUE switch tactile w/palm rest

🥉Трето место – Marvo Scorpion GP-001 Earphone