LoL Quarantine Online 2020

LoL Quarantine Online 2020

By МЕСА – Македонска е-спорт асоцијација
Online, #СедиДома
-
Description
❗❗❗ ПОВИК ДО СИТЕ ГЕЈМЕРИ ❗❗❗

Македонската еспорт асоцијација МЕСА ги повикува сите сегашни и идни Challenger-и, Фидери, Yasuo main-ови и Teemo Support-и, како и сите останати кои сакаат да ги покажат своите League of Legends способности да се пријават и покажат кој тим доминира на државно ниво.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
No prize information.