Kanaliiga Community Tournament

By Kanaliiga
-
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+03:00)
Prize
No prize information.
Rules
SÄÄNNÖT

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

§ Osallistua voivat kaikki Suomessa toimivat yritykset riippumatta toimialasta tai yrityksen koosta.

§ Yritykseksi luetaan kaikki Suomessa yritystoimintaa tekevät yritykset joilla on y-tunnus.

§ Kaikkien joukkueessa olevien tulee olla saman yrityksen palveluksessa silloin kun turnaus alkaa.

§ Pelaajilla tulee olla voimassaoleva työsopimus yrityksen kanssa ja pelaajat saavat yritykseltä vakituista tuloa.

§ Erillisistä pyynnöstä ylläpito voi hyväksyä joukkueita, joissa osa pelaajista on muussa kuin suorassa työsuhteessa osallistuvaan yritykseen mutta tekevät tälle yritykselle heidän ohjauksessaan töitä merkittävän osan työajastaan, josta saavat rahallista korvausta.

§ Joukkueessa saa kuitenkin maksimissaan olla pelaajia vain kahdesta eri yrityksestä ja ilmoittautumisessa käytetään vain yhden yrityksen nimeä

§ Samassa Konsernissa olevat yritykset luetaan yhdeksi yritykseksi

HUOM: Yrityksen määritelmä on haasteellinen kun nykyään on useita erityyppisiä palkkaus, vuokraus ja konsultointikuvioita käytössä yrityksissä. Epäselvissä tilanteissa ota yhteys ylläpitoon Discordissa tai lähetä sähköposti.

MUUT SÄÄNNÖT

§ Pelaajien nimimerkkien ja mahdollisten profiilikuvien yms. tulee olla hyvänmaun mukaisia eivätkä ne saa sisältää mitää yleisesti loukkaavaksi miellettävää.

§ Turnauksissa jaetaan pieniä tuotepalkintoja parhaille joukkueille. Palkinnot toimitetaan vain yritysten sähköpostiosoitteisiin, jos kyseessä on sähköinen alennuskoodi tai vastaava. Fyysiset palkinnot toimitetaan lähimpään yrityksen toimipisteeseen.

Pelikohtaiset säännöt ja asetukset löytyvät pelien omilta sivuilta.

SÄÄNTÖRIKKOMUKSET

§ Sääntörikkomukset käsitellään Kanaliigan valitsemassa anniskeluravintolassa ja seurauksina voi olla varoitus, porttikielto tai muu rikkomusta vastaava seuraamus.