Kymi Open Valorant

Kymi Open Valorant

By Gaming Barracks RY
Online
-
Description
Gaming Barracks ry järjestää Kymenlaakson alueella yhteistyössä ESGE-hankkeen kanssa Valorant Kymi Open turnauksen, jossa pelaajat kilpailevat 250€ arvosta lahjakortteja.

Update: Tällä hetkellä turnaukseen ilmottautuneit joten päätimme jättää 25.7 järjestettävät karsinnat kokonaan pois. Kaikki ilmoittautuneet joukkueet pääsevät suoraan lopputurnaukseen, joka pelataan 8.8. - 9.8.

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 26.6. ja päättyy 24.7. Pyydämme ilmoittautujia ilmoittamaan Toornamenttiin osallistujien RIOT ID:t (esim. Riot ID: ABC#1234) sekä sähköpostiosoitteet. Ilmoittautuminen vaatii kirjautumisen Toornamenttiin, riittää että kapteeni kirjautuu ja ilmoittaa muun joukkueen tiedot. Mikäli ilmoittaumisessa ilmenee ongelmia tai tulee muuta kysyttävää olkaa yhteydessä meihin Discordissa (linkki contacteissa) tai sähköpostitse [email protected]

Turnausformaattina toimii finaaleja lukuunottamatta single elimination ja paras yhdestä (best of one, bo1) ja finaalit pelataan paras kolmesta (best of three, bo3) formaatilla.

Koko turnaus pidetään 8.-9.8. Pelit aloitetaan lauantaina 14:00 ja pelataan semifinaaleihin asti. Loput ottelut aloitetaan samaan ajankohtaan sunnuntaina.

Finaaliturnaus selostetaan ja striimataan Gaming Barracksin Twitch-kanavalla https://www.twitch.tv/gamingbarracks..

Lisätietoja ilmoittautumisen kulusta löydätte myös GamingBarracksin somesta https://www.facebook.com/gamingbarracks
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+03:00)
Contact
Join Discord
Prize
250e edestä Jimm's lahjakortteja voittajille.
Rules
Formaatti:
BO1 Double Elimination & Grand Final BO3

Yleiset:
Pelaajien nimien on oltava livelähetykseen soveltuvia, eivätkä saa sisältää hävyttömyyksiä. Kanssakäyminen turnausadminien ja muiden pelaajien kanssa tulee hoitaa asiallisesti ja kunnioittavasti. Rasismi, vihapuhe, provosointi yms. on ehdottomasti kielletty varoituksen/rangaistuksen uhalla.

Stream:
Otteluiden POV striimaaminen on sallittu 2 minuutin viiveellä.

Vaihtopelaajat:
Jokaisella joukkueella on käytössään maksimissaan 2 varapelaajaa. Pelaajat eivät saa turnauksen aikana vaihtaa joukkuetta.

Turnauksen kulku:
Pelit pelataan heti, kun edellinen peli on päättynyt molemmilta Joukkueilta. Joukkueilla on oikeus pitää 10 minuutin tauko pelien välissä. Striimattavat pelit ilmoitetaan etukäteen ja casterit on saatava lobbyyn ennen ottelun aloittamista.

Karttabännit:
BO1: Ylempi tiimi bracketissa aloittaa karttojen poistamisen. Karttoja poistetaan vuorotellen kunnes niitä jää yksi jäljelle, jolloin aloituspuolen valitsee se osapuoli joka ei valinnut karttaa viimeisenä.

BO3: Ylempi tiimi bracketissa valitsee ensimmäisenä pelattavan kartan, alempi seed toisena pelattavan kartan. Molemmat päättävät puolensa vastustajan valitsemissa kartoissa ja mahdollinen kolmas kartta/puolet valitaan arvalla.

Pelit:
Kapteenien tulee ilmoittautua 30 minuuttia ennen turnauksen alkua järjestäjille Gaming Barracksin discord-kanavalla.

Joukkueiden kapteenit ottavat toisiinsa discordissa yhteyttä ennen ottelun alkua ja aloittavat karttabännit, tämän jälkeen ylempi seed bracketissä tekee lobbyn, johon pelaajien on tultava 10 minuutin sisällä karttabännien päätyttyä.

Lobbyssä tulee olla asetuksena CHEATS OFF ja Overtime: win by 2 päällä

Ulkopuoliset eivät saa tulla spectate paikoille castereitä lukuunottamatta.

Pisteytys:
Voitetusta ottelusta saa yhden pisteen, hävitystä ottelusta ei saa pisteitä. Tilanteissa joissa pisteet menevät tasan, verrataan eräpisteytyksiä.

Tulokset:
Tuloksista otetaan screenshot Gaming Barracksin #Tulokset kanavalle.

Ongelmatilanteet:
Kapteenit ilmoittavat tarvittaessa #Kapteenit kanavalle mahdollisista ongelmatilanteista tai liittyvät #Helpdesk äänikanavalle, josta voi myös kysyä yleisesti neuvoja.

Huijaaminen:
Kaikki huijaaminen, exploittien hyödyntäminen yms. selkeiden bugien käyttö on kielletty. (esim. Cypher kamera mapin ulkopuolella, kartan ulkopuolelle hyppääminen)

Sanktiot:
Sääntöjen rikkominen voi johtaa varoitukseen, ottelun diskaamiseen, joukkueen poistamiseen turnauksesta tai palkinnotta jättämiseen.


Gaming Barracks pidättää oikeudet sääntömuutoksiin.