A1 Game Fest 2019

A1 Game Fest 2019

By А1 Македонија
Online, Macedonia
Description
💥 На Ваше барање, Counter Strike: Global Offensive на A1 Game fest 2019!

🎖Како што ветивме минатата година, овој пат го зголемуваме бројот на турнири со мега хитот Counter Strike: Global Offensive, игра која во овој момент ја играат повеќе од 17.000.000 играчи.

🏅 Најдобрите тимови во Македонија ќе имаат шанса да ја измерат својата прецизност, брзина, стратегија и фокус и да се стекнат со шампиони на CS:GO турнирот на A1 Game fest 2019.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
🔵 Прво ќе се одиграат онлајн квалификации, а потоа најдобрите тимови ќе имаат директни дуели на главниот LAN турнир на А1 Game Fest 2019!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
2 слота за LAN завршницата на 14-15ти декември во Cineplexx
LAN завршницата:

🏆 Прво место - 1000 евра
🥈 Второ место - 500 евра
🥉 Трето место - 250 евра